Zij hadden toen besloten dat hun toekomst weer in Nederland zou liggen. Om die reden kochten zij dan ook een stuk grond in het Noordhollandse plaatsje Bergen. Op dit perceel zou hun droomvilla moeten gaan verrijzen.

Sylvie en Rafael kochten dan ook in december 2007 in het plaatsje Bergen een stuk landgoed met een royaal stuk duinen van 100 bij 55 meter om daar later een schitterende villa op te gaan bouwen.

De prijs die Sylvie en Rafael voor het perceel betaalden bedroeg 1.965.000,-- euro en zij vestigden er een hypotheek op van 2.150.000,-- euro. Uiteraard wisten zij hoe de toekomstige gezinsvilla op het landgoed eruit zou komen te zien.

Zoals bekend zal het er echter nooit van komen, Rafael en Sylvie's huwelijk behoort tot het verleden en het landgoed staat te koop. Maar wel met een afbeelding van de villa waarin zij ooit hun toekomst zagen en waar zij nooit zullen komen te wonen.

Wel zal Syvie mee moeten delen in het verlies na verkoop. Een verlies dat zeker op een paar ton euro zal uitkomen. Het verdelen van het verlies is afgesproken bij de scheiding!!