Lil' Kleine, die in het dagelijks leven gewoon door het leven gaat als Jorik Schouten, is 30 maart j.l. eigenaar geworden van een prachtig vierkamer appartement in het centrum van Amsterdam. In eerste instantie deden de verhalen de ronde, dat hij voor dit optrekje een prijs zou hebben betaald van bijna een miljoen euro.

Dit ook omdat de vraagprijs 995.000,-- euro bedroeg. Maar Lil is goedkoper uitgeweest, want de werkelijke prijs waarvoor hij het heeft gekocht bedraagt 890.000,-- euro. Wel is de bank zo vriendelijk geweest hem een hypotheek te verschaffen van 1,5 miljoen euro!!!

Het appartement, gelegen op de benedenverdieping, heeft een totale woonoppervlakte van 138 vierkante meter en is recent totaal gerenoveerd. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers, een badkamer en een werkkamer.

Er is een royale luxe woonkeuken met kookeiland en  met alle denkbare inbouwapparatuur. De auto kan Lil parkeren in de inpandige garage. Leuk detail is ook dat zijn optrekje op een steenworpafstand ligt van het de La Mar theater en vele leuke restaurantjes.