Recent deden er geruchten de ronde, dat Helene Hendriks in het huwelijk zou treden met haar partner met wie ze een geregistreerd partnerschap heeft. Helene ontkende dit in alle toonaarden.

Helene Hendriks: haar vriend en familie

Over haar prive leven zegt ze normaal gesproken uberhaupt nooit iets. Het enige wat bekend is, is dat ze een relatie heeft en dat Helene Hendriks er een van een drieling is. Daar blijft het bij. Voortdurend geeft ze ook aan, dat haar partner buiten de schijnwerpers wil blijven.

En nu ineens wordt duidelijk waarom dit zo is. Naar aanleiding van artikelen over het vermeenden huwelijk, zijn er comments te vinden die in 1 klap de reden onthullen waarom Helene haar partner uit de media houdt!

Presentatrice heeft oude man als partner

“Ik kom uit haar buurt. De reden dat ze er niets over kwijt wil is omdat het een oude man is. Leeftijd had haar vader kunnen zijn. En ja, dat roept vragen op dus beter niets zeggen dan he”. Een ander schrijft:

“Ze schijnt te hokken met een kerel die 5 jaar jonger is als haar opa. Zal wel vaderliefde tekort in haar jeugd hebben gekregen”. En tja, als dit klopt dan is haar opstelling beter te begrijpen en gezien het feit dat Helene, samen met haar partner, in een villa  het Brabantse Bavel woont, ka n ze hem nog lange tijd beschermen.

Wie is de vriend van Helene Hendriks?

Haar partner blijkt Frans Vinju te zijn. Althans volgens juice kanaal Reality FBI. Ze komen beiden uit de hockeywereld ,dus kan het zomaar zijn. Dat hij ouder is, zoals bekendeburen.nl reeds wist te melden, klopt ook.

In 2018 vierde Frans zijn 60 ste verjaardag, dus hij zou nu 65 jaar zijn en dat is 22 jaar ouder dan Helene. Op zijn Facebook is trouwens ook een foto te zien van de hond van Helene. Het mysterie is dus bij deze opgelost. 

UPDATE: bekendeburen heeft Frans Vinju om een reactie gevraagd, maar die is tot nu toe uitgebleven. Maar van een ontkenning is dus ook geen sprake.

DIT IS DE PARTNER VAN HELENE HENDRIKS