Door het incident met Messi tijdens het WK voetbal in Qatar weet nu zo'n beetje de hele wereld wie Wout Weghorst is. Buiten dit incident wist hij tijdens de wedstrijd tegen Argentinie ook nog eens op te vallen door twee keer te scoren en dan wel in zowat de laatste minuut.

Daardoor werd het 2-2 en had Nederland nog even hoop. Uiteindelijk wist Argentinie de penalty's beter te nemen en werd uiteindelijk wereldkampioen. Maar voor Wout kan het WK niet stuk, want hiermee zette hij zich op de wereldkaart.

Tot voor kort had de Engelse club Burnley, waar hij onder contract staat, hem verhuuid aan de Turkse club Besiktas, maar Wout gaat nu spelen voor Manchester United. Trainer Erik ten Hag haalt hiermee een streekgenoot binnen, want beiden zijn Tukker.

En dat Wout zijn geboorteplaats Borne in Overijssel trouw is gebleven, blijkt wel uit het feit dat hij hier deze twee onder 1 kapwoning heeft gekocht. De koopsom bedroeg 616.000 euro en hij heeft het optrekje met eigen geld betaald.

De twee onder 1 kapwoning heeft een woonoppervlakte van 234 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen. De woning heeft 161 vierkante meter een tuin en is zeer luxe.

Het centrum van Borne ligt op fietsafstand en niet al te ver weg van de uitvalswegen. Buiten deze woning bezit hij ook nog een appartement in deze plaats. Op dit moment zal Wouter woonruimte gaan zoeken in Manchester.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalfiltsen.nl