Ondanks dat Wout Weghorst in de wedstrijd Nederland- Canada een doelpunt scoorde, heeft hij van bondscoach Ronald Koeman te horen gekregen dat hij op het EK Voetbal in Duitsland niet op een basisplaats mag rekenen. Mag hij nam revanche door het winnende doelpunt te scoren tegen Polen

AJAX/ FC TWENTE

Ook positief voor Wout is wel, dat hij zowel in de belangstelling staat van Ajax alsmede Twente. Zoals bekend is Wout geboren in het plaatsje Borne in Overijssel dus FC Twente zou hem wel aanspreken.

MANCHESTER UNITED

Officieel staat hij nog altijd onder contract bij de Engelse club Burnley, die hem heeft verhuurd aan de Duitse voetbalclub TSG Hoffenheim. Eerder werd Weghorst door de club al verhuurd aan Manchester United van Erik ten Hag.

VERHUURPRIJS WONING WOUT WEGHORST

Wout bezit in zijn geboorteplaats twee huizen. Een twee onder 1 kapwoning en een eengezinswoning. Deze laatste heeft hij recent verhuurd voor 1200 euro per maand. Ook diende de huurder een eenmalige waarborgsom te betalen van 1200 euro.

INDELING

Hiervoor krijgt hij deze leuke eengezinswoning met een woonoppervlakte van 125 vierkante meter. De woning telt vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen..

Bijzonder is dat er op zolder zich een vrijstaand ligbad plus inloopkast bevindt. De open keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur, De woonkamer en keuken hebben openslaande deuren naar de achtertuin.

ENERGIELABEL

Wout kocht de eengezinswoning in 2019 voor 275.000 euro en liet toen de woonkamer uitbouwen..De achtertuin ligt op het noordoosten. De woning heeft overigens het energielabel A ofwel is zeer zuinig.

Kortom; een zeer leuke woning voor een aanvaardbare prijs!