DJ Hardwell, die  in het gewone leven Robbert van de Corput heet, heeft vorig jaar een derde woning in zijn geboortestad Breda gekocht. In 2014 kocht hij een waanzinnige design villa voor het bedrag van 1.290.000,-- euro die hij betaalde via zijn eigen holding.

Daarvoor had Hardwell al een appartement gekocht in het centrum van zijn geboortestad. Maar Hardwell wilde blijkbaar zijn bezit in Breda uitbreiden en om die reden heeft hij 27 januari 2016, een rijtjeshuis gekocht voor een bedrag van 240.000,-- euro.

Voor deze aankoop heeft hij niet bij de bank hoeven aankloppen, maar heeft hij de koopsom uit eigen zak betaald. De woonoppervlakte is rond de 120 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder met dakkapel. Het huis heeft zowel een voor- als een achtertuin. Het optrekje ligt overigens op een steenworp afstand van het centrum van Breda. Parkeren is gelukkig vrij.

Het iswas bedoeld als beleggingspandje en in die opzet is hij geslaagd, want in bijna twee jaar jaar tijd zal de waarde zeker met 3/4 ton zijn toegenomen!