Recent liep de relatie van DJ Hardwell, ofwel Robbert van der Corput, en zijn vriendin Yanicke Agnes na drie jaar op de klippen. Reden was dat door de succesvolle carriere van Hardwell ze elkaar nog maar weinig zagen en dit natuurlijk geen basis kan vormen voor een goede relatie.

De twee gingen zonder ruzie uiteen. Hardwell gaf ook ruiterlijk toe, dat het voor een over de hele wereld optredende DJ zeer moeilijk is om er een relatie op na te houden. De breuk met zijn vriendin is de prijs die hij voor zijn succes moet betalen.

Hij woont nu dan ook alleen in deze prachtige design villa, die hij kocht voor 1.290.000,-- euro. Wel vestigde hij er een hypotheek op van 1,2 miljoen, die is verstrekt door zijn eigen Holding.

De villa heeft een totale woonoppervlakte van 375 vierkante meter en beschikt over 7 kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over 2 woonlagen.

In de villa is een prachtige design keuken met kook- en spoeleiland. Voor zijn auto beschikt de DJ over een inpandige garage. De villa ligt aan het water en heeft een bijzondere strandtuin.

Deze tuin won in 2009 de prijs van 'tuin van het jaar. Hij zal er zeker nog altijd van genieten.