De Meilandjes delen zowat alles in hun reallife soap met de kijkers. Het lijkt er soms op alsof ze geen enkel geheim meer hebben. Helaas is de werkelijkjheid van een totaal andere orde.

Bekendeburen ontdekte namelijk het wellicht best verzwegen sexgeheim van de Meilandjes en dan gaat het over dochter Maxime. De onthulling zal velen op zeker schokken.

Waar gaat het om? Op het voormalige huisadres van de Meilandjes in Noordwijkerhout blijkt namelijk een bedrijf ingeschreven te hebben gestaan onder de naam “Divine Live”. Het betrof een eenmanszaak die op naam heeft gestaan van Maxime Meiland.

Het bedrijf werd opgericht op 20 juli 2016 en is op 7 juni 2018 uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. De activiteit waar “Divine Live” zich, volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel, mee bezig hield staat omschreven als “Erotische Webcam site”.

Je hoeft niet te hebben doorgeleerd om te weten wat hiermee wordt bedoeld. Zou Maxime zelf achter de webcam hebben gezeten om zodoende in haar levensonderhoud te kunnen voorzien als alleenstaande moeder of faciliteerde zij alleen maar?