BRIDGET MAASLAND VERLIEFD

Bridget Maasland is weer verliefd en wel op de steenrijke ondernemer Maarten Halma uit Wychen. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet bekend. Wel dat de relatie a een aantal maanden aan de gang is,

Zo zouden de twee tortelduifjes begin dit jaar naar New York zijn geweest en onlangs met hun kinderen in Disney Parijs. Blijkbaar zit het dus wel goed. Ze wonen alleen niet dicht bij elkaar, want Wychen, gelegen in Gelderland, en Amsterdam liggen ver uit elkaar.

BRIDGET MAASLAND LIEFDESNESTJE

Het zal dus wel zo zijn dat Bridget de weekends in het heerlijke luxe landhuis van haar nieuwe liefde doorbrengt, wellicht ook met zoon Mees als hij niet bij zijn vader Pepijn is. Het landhnuis kocht Maarten in 2019 voor 1,4 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro.

Dat het luxe is blijkt wel uit de beelden. De woonoppervlakte bedraagt 341 vierkante meter en telt vier slaap- en 1 badkamer. Koken kan Bridget voor haar nieuwe lover in de luxe open keuken die van alle gemakken is voorzien.

Haar nieuwe liefde is een vermogend. Hij bezit twee bedrijven die totaal een eigen vermogen bezitten van 10,5 miljoen euro.. Maarten heeft een verpakkingsbedrijf waarmee hij zijn gel dheeft verdiend.

Hopelijk voor Bridget heeft ze nu de ware man in haar leven gevonden. En ze heeft zich aan haar woord gehouden niet meer met jonge mannen een relatie aan te gaan. Haar nieuwe liefde is 54 jaar en dus 6 jaar ouder.

DIT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN BRIDGET MAASLAND

UPDATE: Bridget noemt het allemaal onzin en zegt geen relatie te hebben met Maarten. Het is volgens haar niet haar type man.. Bij deze!!