ZO ZIET HET MILJOENENJACHT VAN MARCEL BOEKHOORN ER VAN BINNEN UIT

Het is maar een mazzel voor Yolanrhe dat  haar zus Rebecca Cabau van Kasbergen een relatie heeft met miljardair Marcel Boekhoorn, die eerder Tatjana en zangeres Hind aan de haak had geslagen. Marcel is rijk geworden door koop- en verkoop van Telfort en is eigenaar van Ouwenhands Dierenpark in Arnhem..

Daardoor zal Yolanthe vrijwel zeker ook al eens een prachtige cruise hebben gemaakt met dit miljoenen jacht. Maar ook jij kunt genieten van alle luxe die dit jacht van Marcel te bieden heeft. Oke, je moet wel diep in de buidel tasten want het jacht van 52 meter lang is te huur voor een prijs van 210.000 euro per week!!!

Maar dan heb je ook wat. Er kunnen maximaal 10 gasten mee terwijl de crew uit 11 man bestaat. Dat is zeker een garantie dat je in de watten zal worden gelegd. Het jacht heet overigens "Deniki", genoemd naar zijn drie dochters.

Vervelen hoef je niet aan boord. Er zijn twee jetski's, wakeboards en een heuse snorkeluitrusting. Je kunt in de fitnessruimte werken aan je conditie en daarna even uitblazen in de jacuzzi.

De cruise is te maken in de Middellandse Zee.  

bron: pureluxe