Zanger Thomas Berge heeft na lange tijd eindelijk zijn huis in het Overijsselse Losser weten te verkopen. Thomas moest wel iets meer dan 50.000,-- euro verlies slikken, maar eindelijk kon hij samen met zijn vriendin Myrthe op jacht gaan naar een nieuw huis in het westen van Nederland.

Het resultaat is deze monumentale woning, die al een tijdje te huur stond. Vroeger maakte de woning deel uit van een molen bakkerij, maar die is er later van losgekoppeld.

De molen staat pal achter hun optrekje. Thomas heeft de woning gehuurd voor een maandelijkse huur van 1400,-- euro per maand. De totale woonoppervlakte bedraagt 195 vierkante meter.

Er zijn in totaal vijf slaapkamers, een ruime woonkeuken en er is nog een speciale eetkamer. De auto kan worden geparkeerd in de garage. Myrthe en Thomas hebben niet zomaar voor Alphen aan de Rijn gekozen, want hier wonen namelijk ook de ouders van Myrthe.

Zo hebben ze tenminste altijd een oppas in de buurt voor zoontje Jack. En als de ouders van Thomas komen, kunnen zij blijven slapen want de woning beschikt ook nog eens over een achterhuis met eigen badkamer!