Afgelopen weekend maakte Martien op zijn verjaardagsfeestje bekend dat zij weer gaan verhuizen en ze hebben al een ander huis op het oog. Martien en Erica willen meer privacy.

Op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk gelegen authentieke, riet gedekte villa “Landhuis Duinwijk” met een vrijstaande garage ,met eigen oprit, carport voor 2 auto’s en een groot tuinhuis. De riante tuin is in 2017 onder architectuur aangelegd en is o.a. voorzien van diverse terrassen en een jacuzzi.

Dit schrijft de makelaar o.a. over het nieuwe optrekje van Martien en Erica. De prijs ligt op 1.750.000 euro, maar dat is geen bezwaar voor de Meilandjes. En er is een raint tuinhuis met alles er op en eraan. Wellicht geschikt voor Erica.

De totale woonoppervlakte is 236 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over vier woonlagen, met zolder en kelder.

Koken kan in de luxe keuken, voorzien van diverse inbouwappatuur. De stenen garage biedt plaats aan drie auto's. Belangrijk voor Erica en Martien is dat het landhuis beschikt over een eigen oprijlaan en aan het zicht is onttrokken.

Hun huidige villa zal binnenkort in de verkoop komen. Dochter Maxime kocht ook recent al een ander optrekje van meer dan 1 miljoen euro.