Blijkbaar is de woning, die Maxime Meiland en haar vriend Leroy dit jaar maart kochten, alweer te klein nu er een tweede kindje is geboren. Het stel heeft namelijk een miljoenen villa in Noordwijk gekocht.

Ze kochten het voor de prijs van 1.250.000 euro. Maar dan heb je ook wat. De villa is vlakbij zon, zee en strand gelegen en heeft een woonoppervlakte van 226 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen plus een souterrain. In het souterrain is een bar aanwezig, dus kan er volop gewijnd worden.

Koken kan Maxime in de luxe keuken met kookeiland, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. En de auto's kunnen Maxime en Leroy parkeren in de inpandige garage, die plaats biedt aan twee auto's.

Ook is er ruimte voor een kantoor. Uiteraard is er ook een prachtige tuin met terras, welke op het zuidwesten is gelegen. Of zij hun huidige huis hebben verkocht is niet bekend. De overdracht van het nieuwe optrekje is overigens pas maart 2022.

Wellicht iets voor zus Montana? Overigens gaan haar ouders ook weer een andere villa kopen in Noordwijk. Ze hebben er zelfs al 1 op het oog.

ZO WOONT DE NIEUWE LIEFDE VAN MATTHIJS VAN NIEUWKERK