Ajax voetballer Mohamed Ihattaren, die de Amsterdamse club huurt van het Italiaanse Juventus, is een tijdje bedreigd geweest door, naar de politie denkt, door criminelen en de oorzaak zou zijn zijn relatie met Yasmine.

Het heeft de twee niet weerhouden om in het huwelijk te treden in een prachtig herenhuis te gaan wonen in Vleuten. Mohamed betaalde voor dit liefdesnestje 962.500 euro en dat terwijl de vraagprijs op 750.000 euro lag.

Het is duidelijk dat hij, door zo zwaar boven de vraagprijs op tafel te leggen, dit huis dolgraag wilde kopen. Wat krijgen de twee tortelduifjes voor dit geld?

Het herenhuis heeft een woonoppervlakte van 189 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

De woonkeuken is riant en voorzien van een kook- en spoeleiland en uiteraard is alle benodigde inbouwapparatuur aanwezig. Zelfs een barretje ontbreekt niet.

Door het hele huis ligt er vloerverwarming en het optrekje is energie zuinig door een warmtepomp en een groot aantal zonnepanelen. Zonnen kan in de achtertuin van 46 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

De auto's kunnen worden geparkeerd op eigen terrein. EerderĀ is zijn Porsche van 177.000 euro nog in vlanmen opgegaan. Wellicht aangestoken!