Voetballer Mohamed Ihattaren heeft zijn herenhuis in Vleuten te koop gezet voor een vraagprijs van 925.000 euro. En dat terwijl hij nog maar net een jaar geleden het optrekje kocht voor de prijs van 962.500 euro. Maar blijkbaar wil hij er snel vanaf en is de voetballer bereid een verlies te nemen van rond de 40.000 euro.

Het is niet onlogisch dat hij van zijn optrekje af wil. Nadat hij verdacht werd van mishandeling van zijn ex vriendin Yasmine werd Mohamed, naar men aanneemt, bedreigt vanuit het criminele circuit.

Ook werd zijn Porsche van 177.000 euro in de brand gestoken En tot overmaat van ramp deed in februari van dit jaar de poltie een inval in zijn woning. Daarna is het rustiger rond zijn persoon geworden en traint hij weer bij de Italiaanse voetbalclub Juventus

Wat krijgt de koper van zijn geld? Het herenhuis heeft een woonoppervlakte van 189 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

De woonkeuken is riant en voorzien van een kook- en spoeleiland en uiteraard is alle benodigde inbouwapparatuur aanwezig. Zelfs een barretje ontbreekt niet.

Door het hele huis ligt er vloerverwarming en het optrekje is energie zuinig door een warmtepomp en een groot aantal zonnepanelen. Zonnen kan in de achtertuin van 46 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

De auto's kunnen worden geparkeerd op eigen terrein. Overigens verkocht Mohamed zijn vorige huis in Tilbug zelfs al na drie maanden en deze na 1 jaar. Het tekent zijn onrust.. 

voor meer voetbalnieuws ga naar; https://voetbalflitsen.nl/