Het is er toch van gekomen. Op het huis van voetballer Mohammed Ihattaren lagen twee executoriale beslagen; een van een waterschap en 1 van een meubelzaak. Deze zijn het zat dat meneer zijn verplichtingen niet nakomt en gaan nu zijn woning verkopen via de veiling.

Executoriale verkoop villa Mohammed Ihattaren 

Het wordt dus een executoriale verkoop via de veiling en wel op 16 november van dit jaar bij inzet en afslag. De prijs is op aanvraag en loopt via Vastgoedveiling B.V.. Blijkbaar interesseer het Ihattaren niets, want bij elkaar opgeteld gaan de beslagen slechts om een bedrag van iets meer dan 5.000 euro.

Verlies Mohammed Ihattaren

Deze nonchalante houding betekent dat hij een fors verlies gaat lijden op het huis dat hij kocht voor 952.000 euro bij een vraagprijs van 750.000 euro. Zijn laatste vraagprijs lag al op 850.000 euro. En iedereen weet dat bij veiling de prijs behoorlijk wat lager zal liggen dan in het normale economische verkeer.

Een verlies van tonnen euro's is zeker niet ondenkbaar. Overigens gebeurde er nogal wat sinds Mohammed Ihattaren zijn intrek nam in deze villa. Misschien is al het geweld wel een reden dat kopers niet erg enthousiast lijken.