Nadat uitkwam dat Humberto Tan een relatie zou hebben met Dionne Stax is het eigenlijk niet meer goedgekomen tussen hem en zijn partner Ineke Geenen. Ze besloten na 30 jaar een punt achter de relatie zetten.

BEZITTINGEN

En dat gaat Humberto een lief centje kosten. Alhoewel ze nooit getrouwd zijn, zijn ze wel samen eigenaar van drie panden. waarvan 1 in Amstelveen en twee in Amsterdam.. De villa in Amstelveen, waar ze als gezin jarenlang hebben gewoond, werd in 2006 gekocht voor 1.261.000 euro.

De twee appartementen in Amsterdam werden voor totaal iets meer dan 9 ton euro gekocht. Het laatste appartement in Amsterdam werd in 2018 gekocht en in de tussentijd zijn de prijzen, zeker in Amsterdam zowat ontploft.

UITKOPEN EX

Wanneer Humberto alles wil behouden zal hij Ineke moeten uitkopen en de maandelijkse lasten van de hypotheken op zich moeten nemen. Eerst zal het onroerendgoed moeten worden getaxeerd om te kijken hoe groot in dat geval de zogenaamde “overbedeling” bedraagt ofwel voor hoeveel geld zal hij zijn ex moeten uitkopen.

De villa in Amstelveen kan geschat worden op 2,8 miljoen euro en de appartementen in Amsterdam samen zeker rond de 1,5 miljoen euro. Opgeteld is dat een totale waarde van 4,3 miljoen euro. Dat zou een overwaarde betekenen van bijna 2,2 miljoen euro. Dan moet hij Ineke totaal 1,1 miljoen euro betalen en heeft kan Humberto dit geld op tafel leggen?

Dat wordt nog een felle miljoenenstrijd