Nog maar net heeft DJ Jean zijn schitterende penthouse in Amsterdam met een klein verlies verkocht of hij heeft alweer een nieuw optrekje gescoord. De populaire DJ heeft in IJburg Amsterdam een luxe , aan het water gelegen, driekamer appartement gekocht voor de prijs van 401.000,-- euro.

En dat terwijl de vraagprijs voor het appartement lag op 385.000,-- euro. Hij heeft dus 16.000,-- meer moeten bieden om het te kunnen kopen. Maar wat krijgt hij voor zijn geld? Het appartement heeft een woonoppervlakte van 107 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

De badkamer is een lust voor het oog. Koken kan in de luxe open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement ligt pp de vierde woonlaag en vanuit zijn woonkamer heeft DJ Jean een prachtig uitzicht.

Ook is er een beschut balkon ,waar het goed vertoeven is. Bij de koopprijs inbegrepen zitten ook twee parkeerplaatsen en dat is in Amsterdam zeker geen overbodige luxe.