Tiesto bezit geen auto en heeft niet eens een fiets, maar is wel de trotse eigenaar van twee luxe appartementen aan de Prinsengracht en 1 aan de Nassaukade in Amsterdam. Ook kocht hij in 2014 via zijn management BV in Breda 60 seniorappartementen voor een bedrag van 6,9 miljoen euro en nam hier een hypotheek op van 6,2 miljoen.

En wanneer hij weer een goede kans ruikt, slaat Tiesto weer toe. Zijn laatste slag heeft hij recent geslagen in de Noord Brabantse plaats Roosendaal. Daar kocht hij voor 726.000,-- euro een terrein voor nieuwbouw. Tiesto vestigde op dit project een hypotheek van 333.779,-- euro

Hij kocht dit samen met Jeroen Nuijten, eigenaar/ directeur van het bouwbedrijf STE Exclusive Projects B.V. uit Etten- Leur,. Jeroen kennen we als de man die in conflict lag met Yolanthe en Wesley. Hij zou voor het glamourkoppel de villa op Ibiza bouwen, maar het management van de twee trok op een gegeven moment de stekker uit de samenwerking.

Dat pikte Jeroen niet en eiste 135.000,-- euro van het glamourkoppel. Of de zaak nog altijd speelt is niet duidelijk. Ondertussen gaat Jeroen verder en doet samen met DJ Tiesto goede zaken. Eerder hadden de reden al voor 1,1 miljoen euro het oude Rabo kantoor gekocht in Etten- Leur.

Jeroen vertelde toen aan bekendeburen: 'We gaan het gebouw inderdaad een andere bestemming geven. Zoals het er nu naar uitziet wordt het een mix tussen luxe appartementen en kantoorruimte. Hoe de verhouding zal gaan liggen weten we nog niet. Dat zal afhangen van de markt. Het wordt in ieder geval commerciele huisvesting'.

Dat zal nu ook wel weer het geval zijn