Voor het schitterend gerenoveerde appartement aan de Amstel, dat hij in 2010 voor 475.000,-- euro kocht, zoekt hij huurder. Het betreft een leuk ingericht tweekamer appartement dat een totale woonoppervlakte heeft van 51 vierkante meter.

Hiervoor krijg je woonkamer, een slaapkamer en een mooie badkamer De huur bedraagt 1500,-- euro per maand. Vanuit de huiskamer heb je prachtig uitzicht over de Amstel en op de Stopera. In de huurprijs zitten de meubels inbegrepen. Het appartement is, zoals je kunt zien, erg leuk ingericht. Het pand staat overigens aan zijn BV.

Buiten dit mooie appartement zoekt Tiesto een koper voor zijn driedubbel bovenhuis aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het is prachtig grachtenpand met een totale woonoppervlakte van 180 vierkante meter, bestaande uit totaal uit vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Tiesto kocht het pand in 2004 en verkocht het in december 2009 aan zijn Stichting voor een prijs van 605.500,-- euro. Op het pand zit een hypotheek van 793.000,-- welke door een zijn B.V. is verstrekt. De vraagprijs bedraagt 1.150.000,-- euro.

Bijzonderheden zijn het dakterras, de B&O televisie en geluidsinstallatie in de woonkamer en dat het pand met de meest luxe materialen is afgewerkt. De inrichting is bijzonder te noemen!