Hij kocht het hele pand in februari 2008 voor iets minder dan 2,4 miljoen euro, om het een jaar later aan zijn BV te verkopen. Een hypotheek was niet nodig, want op de bank stond genoeg geld.

De bedoeling van de aankoop was om het pand daarna te splitsen in drie appartementen, deze geheel te renoveren en daarna per stuk te verkopen. In mei 2012 kreeg hij toestemming tot splitsing en verkocht Tiesto het eerste appartement voor een prijs van 570.000,-- euro. De andere twee heeft hij nu ook op de markt te koop staan.

Het ene appartement is een riant driekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 200 vierkante meter, gelegen op de eerste verdieping Het beschikt over een prachtig terras en een op zichzelf staand achterhuis.

Het appartement is afgewerkt met een luxe keuken en exclusieve badkamer en het beschikt over een terras en patio. Het uitzicht is fabuleus. Het staat te koop voor een vraagprijs van 1,2 miljoen euro.

Het tweede appartement, met een loft-achtige uitstraling, heeft een woonoppervlakte 210 m2 verdeeld over de twee bovenste verdiepingen met 2 terrassen van respectievelijk 50 m² en 9 m² en een riant dakterras. Het staat te koop voor een prijs van 1,6 miljoen euro. De luxe keuken en de badkamer zijn een lust voor het oog.

Het pand is een Rijksmonument en is gelegen op de rand van de Jordaan. Als Tiesto er in slaagt om de appartementen rond de vraagprijs te verkopen, maakt hij bijna 1 miljoen winst.

Natuurlijk moeten hier de kosten van de renovatie nog vanaf, maar dan zal er nog altijd een fikse winst over blijven!!