Klaarblijkelijk is Wietze de Jager momenteel meer bezig met zijn huizen dan met zijn loopbaan als DJ. Ook zorgt dit huizennieuws voor twijferl aan een ander gerucht over de DJ. 

Wietze de Jager moet overbieden voor zijn nieuwe appartement in Amsterdam

DJ Wietze de Jager heeft recent een driekamer appartement gekocht in Amsterdam Oud West op loopafstand van het Vondelpark. Hij moest wel stevig overbieden. De vraagprijs was 595.000 euro en Wietze kocht het appartement voor 663.000 euro, ofwel 68.000 euro boven de vraagprijs.

Indeling van het huis

Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 750.000 euro. Voor dit geld heeft Wietze, die definitief niet terugkeert naar radio 538, het volgende. De woonoppervlakte bedraagt 73 vierkante meter en er zijn in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. 

Door de ligging van het appartement valt er veel licht in de woonkamer. Koken kan in de luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook een balkon ontbreekt niet.

Maakt WIetze de Jager zoveel verlies voor Bonaire of Amsterdam?

Eerder berichtten we al dat de DJ zijn villa in Zwolle eind december verkocht heeft voor 1.075.000 euro en daardoor leed hij een verlies van maar liefst 225.000 euro! Er rustte namelijk een hypotheek op de villa van 1,3 miljoen euro. Overigens was de vraagprijs 1.250.000 euro, maar daar dook de koper 175.000 euro onder.  Volgens geruchten zou Wietze de Jager dit verlies voor lief nemen om met zijn gezin te kunnen verhuizen naar Bonaire, maar dat heeft hij niet bevestigd.

De vraag is nu dus of hij alsnog naar Bonaire vertrekt en dit appartement in Amsterdam als tweede huis gaat gebruiken of dat Wietze de Jager en zijn gezin in Amsterdam gaan wonen en voorlopig alleen van vakanties op Bonaire gaan genieten.