Wietze de Jager heeft zijn villa in Zwolle wederom te koop gezet en wel tegen een vraagprijs van 1.250.000 euro. Eerder zette hij zijn optrekje al eens te koop voor 1,2 miljoen. En dat terwijl hij deze luxe villa pas 3 jaar geleden kocht voor een bedrag van 820.000 euro.

Het lijkt er wel op alsof Wietze dolgraag van de villa af wil. En dat terwijl, en dat bewijzen de foto's wel, een schitterende villa is met een prachtig interieur. Hij heeft een hypotheek op gevestigd van 1,3 miljoen euro dus, op basis van de hypotheek, zit er bij verkoop geen winst in

Maar wat krijgt de koper voor dit geld? Die koopt een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 231 vierkante meter en in totaal telt het optrekje zeven kamers, waaronder zes slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Uiteraard is de keuken luxe, met bar, van alle gemakken voorzien. Op de begane bevindt zich ook nog eens een gastenverblijf met een eigen ingang en ook van alle gemakken voorzien.

De auto kan worden geparkeerd in de carport. De villa is zeker een lust voor het oog. Of Wietze weer gaat verhuizen naar Amsterdam, waar hij al eerder woonde, is onbekend.