Maria,De dochter van de Russische president Poetin , en haar man Jori Faasen hebben hun penthouse in Voorschoten van de markt gehaald. Ondanks een priijsverlaging van een kwart miljoen euro, zijn zij niet geslaagd in het vinden van een koper

Zij hadden de vraagprijs verlaagd met 250.000,-- euro naar een vraagprijs van 2,6 miljoen euro. Nog altijd interessant voor Maria en haar man, want zelf kochten ze het penthouse in 2009 voor een totale prijs van iets onder de 610.000,-- euro.

Dit betekende dat er nog altijd een mogelijke winst van bijna 2 miljoen euro was. Het penthouse grenst aan de Vliet en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 550 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder 6 slaapkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Omdat het penthouse deels nog semi-casco is, kan de koper er zelf nog een aantal badkamers laten maken. Ook is er een riant dakterras van 150 vierkante meter. De auto parkeren is geen enkel probleem, want voor dit penthouse zijn maar liefst 5 parkeerplaatsen in de onderliggende garage beschikbaar.

Jorit en zijn vrouw Maria wonen op dit moment in Moskou.