Onlangs verlaagden de dochter van Poetin en haar man Jorit Faassen de vraagprijs van hun penthouse in Voorschoten met een kwart miljoen euro van 2.850.000,-- euro naar 2,6 miljoen euro. Maar ook op deze prijs loopt het niet storm.

Dus bedachten ze dat het wellicht beter is om het penthouse, dat uit twee adressen bestaat, te splitsen voor de verkoop. Een gedeelte van het penthouse heeft ze nu te koop gezet voor een bedrag van 1.650.000,-- euro en het andere gedeelte voor 950.000,-- euro. Zelf kochten ze het hele penthouse in 2009 voor een bedrag van 610.000,-- euro. De winst mogelijkheden zijn dan ook onveranderd groot.

Voor dit geld heeft de koper nog altijd een riant optrekje met een woonoppervlakte van 340 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers. Ook is er een zonneterras van 110 vierkante meter.

Het penthouse is gelegen op de negende verdieping. Daar het nog voornamelijk een semi casco is, kan de koper alles zelf naar wens in vullen. Onder het complex zijn drie parkeerplaatsen voor de koper van het penthouse.

Uiteraard kan ook het ondergelegen penthouse erbij worden gekocht en dat geldt de vraagprijs van 2,6 miljoen euro. Op deze manier hopen de dochter van Poetin en haar man sneller een koper te vinden.