VRAAGPIJS PENTHOUSE

Bondscoach van het Nederlands Elftal Ronald Koeman heeft zijn waanzinnig luxe penthouse, gelegen op de 10e verdieping van het "Domaine Huis ter Duin, te koop gezet voor een vraagprijs van 2,7 miljoen euro.

Zelf kocht hij het penthouse in 2020 voor een prijs van 1.298.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2,5 miljoen. Dit geld had Koeman nodig om het penthouse totaal te laten renoveren. Hiervoor nam hij niemand minder dan ontwerper Piet Boon in de hand.

INDELING PENTHOUSE

Eerder werkten Ronald en zijn vrouw met Eric Kuster. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 143 vierkante meter en telt totaal drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Doordat het op de tiende verdieping ligt, heeft het penthouse een adembenemend uitzicht op land en zee.

GRAND HOTEL HUIS TER DUIN

Maar er is meer. De keuken is een waar meesterwerk en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarbij biedt het penthouse ook toegang tot de uitstekende voorzieningen van het vijfsterren Grand Hotel Huis ter Duin, waaronder een directe toegang tot het strand, restaurants en wellnessfaciliteiten. Uiteraard ontbreekt de huismeester ook niet.

En wat te denken van een zonneterras van maar liefst 103 vierkante meter. In de parkeergarage is plaats voor 1 auto. Onlangs wist bekendeburen te melden dat onze bondscoach voor 3,4 miljoen euro dit stekkie in het Gooi heeft gekocht.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl