Doutzen Kroes wordt binnenkort een Gooise vrouw. Zij gaat later dit jaar samen met haar man Sunnery James en haar twee kinderen zoontje Phyllon en dochtertje Mylenna verhuizen naar het plaatsje Huizen, waar o.a. ook Nance en Linda de Mol wonen.

Doutzen kocht daar een villa voor de prijs van 1.650.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2,5 miljoen euro. Dat geld heeft ze wel nodig om zometeen er een hele nieuwe villa te kunnen laten bouwen.

Echter doordat er vleermuizen in haar huis waren, werd al het werk neergelegd. Vleermuizen zijn een beschermd diersoort. Maar dit behoort gelukkig tot de verleden tijd.

Het nieuwe optrekje kent in ieder geval wel genoeg ruimte. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 210 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaapkamers en meerdere badkamers.

De tuin ligt rondom de villa, die zelf is gelegen aan een bosrand. Eigenlijk wel allemaal spannend voor de kinderen die daar ook zeker naar school zullen gaan. Voor goede scholen kan Doutzen altijd advies gaan vragen aan Linda de Mol.