Het gaat goed met de carriere van zanger Douwe Bob. Voor het lieve sommetje van 750.000,-- euro, gelijk aan de vraagprijs, heeft hij een appartement gekocht op het Borneo eiland in Amsterdam. Het appartement bestaat uit twee samengevoegde appartementen, zodat hij over veel leefruimte beschikt.

De woonoppervlakte bedraagt 179 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. De woonkamer heeft een fantastisch uitzicht op de Entrepothaven. Deze jacht zal in de komende jaren worden uitgebreid.

De keuken heeft Bob, die niet wil vertellen of hij hier gaat samenwonen met zijn vriendin, zelf moeten laten installeren. Zodoende kon hij wil kiezen voor een keuken naar eigen smaak. Het appartement beschikt ook over een dakterras.

Maar dit is niet alles, want er is ook nog eens een atelierruimte van 80 vierkante meter met grote raampartijen, zodat Bob ook van hier uit een mooi uitzicht heeft. Voor het parkeren van de auto is een parkeervergunning van de gemeente nodig.

Bob heeft het appartement niet met eigen geld betaald. Hij heeft er een hypotheek van 765.000,-- euro op laten vestigen.