Ongeveer een maand geleden zettee Douwe Bob zijn dubbele bovenhuis in Amsterdam te koop te zetten voor een vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Zelf kocht hij de woning in 2016 voor een bedrag van 425.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets meer dan 1 miljoen euro.

En kijk; er heeft zich een koper aangemeld voor zijn woning. Dat betekent dat Bob, op basis van de hypotheek, tonnen euro's winst gaat maken en wellicht zelfs de hoofdprijs binnensleept. De bijzondere woning is verkocht onder voorbehoud, dus Bob moet nog even zijn adem inhouden.

Als de financiering rond is krijgt de koper keen schitterend aan het water gelegen woning met vrij uitizicht met een woonoppervlakte van 197 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers verdeelt over twee woonlagen.

Overigens is het aantal slaapkamers uit te breiden tot vier. De open woon-- eetkamer met keuken is zeer ruim. De open hippie keuken heeft een kookeiland en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur..

Verder kun je genieten van het op het zuid gelegen terras van 25 vierkante meter.  Douwe Bob zelf zou graag kopen in Broek in Waterland. We houden je op de hoogte.