HIER DE VIDEO VAN DE BIJZONDERE WONING VAN DOUWE BOB

Tot drie keer toe verscheen de afgelopen twee jaar de naam van Douwe Bob op een geboortekaartje en wel bij verschillende moeders. Het meest ziet hij zoontje Elias omdat hij met moeder Anouk een gezin vormt.

DOUWE BOB HUWELIJK

Ze gaan namelijk samenwonen nadat ze een aantal jaren een LAT relatie hadden. Overigens woont Anouk bij Douwe Bob, die in het echt Bob Posthuma heet, om de hoek. Hij heeft haar overigens in december zelfs ten huwelijk gevraagd.

Ze zoeken dan ook een ander huis en Bob heeft dan ook besloten om zijn huidige dubbele bovenhuis in Amsterdam te koop te zetten voor een vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Zelf kocht hij de woning in 2016 voor een bedrag van 425.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets meer dan 1 miljoen euro.

DOUWE BOB HIPPIE HUIS

De koper krijgt een schitterend aan het water gelegen woning met vrij uitizicht met een woonoppervlakte van 197 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers verdeelt over twee woonlagen.

Overigens is het aantal slaapkamers uit te breiden tot vier. De open woon-- eetkamer met keuken is zeer ruim. De open hippie keuken heeft een kookeiland en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur..

Verder kun je genieten van het op het zuid gelegen terras van 25 vierkante meter. Kortom; een woning die zeker snel zal zijn verkocht. Douwe Bob zelf zou graag kopen in Broek in Waterland.