Het zit Gordon echt van geen kanten mee. Hij had zich op zeker veel voorgesteld van zijn comeback en de lancering van zijn nieuwe album en hieraan gekoppeld een theatertour. Maar zeker nadat de heren van Vandaag Inside hem volkomen belachelijk hebben gemaakt, is dit alles in het water gevallen.

MISLUKT

De theatertour werd afgezegd en Gordon trok zich even terug van social media. Alleen Patricia Paay lijkt hem nog voor de volle honderd procent door dik en dun te steunen. Conclusie: een volstrekt mislukte comeback.

Maar de ellende is nog niet ten einde, want de cijfers van zijn koffiezaak Blushing in Amsterdam, daar zal hij ook zeker niet blij van worden. De jaarcijfers, die net een paar dagen geleden door Gordon bij de Kamer van Koophandel zijn gedeponeerd, liegen er niet om.

SCHULDEN TOEGENOMEN

Het eigen vermogen per eind 2022 bedraagt tegen de vier ton euro negatief. De schuld blijft maar groeien. In 2020 bedroeg het negatief eigen vermogen nog min 134.500 euro en is in twee jaar tijd dus toegenomen met meer dan 250.000 euro.

Dat mag financieel gezien een drama heten. Er duiken de laatste tijd meer berichten op over zijn geldnood. Zeker nadat hij zijn penthouse met 50% korting te huur heeft gezet en gelijktijdig te koop heeft aangeboden.

Van zijn andere horecazaken, zoals The Hamburger Room, zijn op dit moment geen nieuwe cijfers bekend.  Hopelijk voor Gordon laten die betere resultaten zien.