Wie dacht dat Dre Hazes weer zou zijn ingetrokken in de villa waar  Monique Westenberg woont in Berkel en Rodenrijs, komt van een koude kermis thuis. Wat blijkt? Dre heeft in het diepste geheimn de woning in Wilnis, die hij begin november heeft gekocht, volledig ingericht.

Hij is hier zelfs, als je de beelden mag geloven, al gaan wonen. Van een samenwonen met Monique lijkt geen enkele sprake meer. Wellicht dat de twee hebben gekozen voor een LAT relatie en dan maar zien of het toekomst heeft of niet.

Overigens hij hier al de kerst gevierd met zijn neef Djarno en ook met Monique die even langs kwam. Het is in ieder geval een mooi huis geworden.

Het gaat om een duurzame twee onder 1 kapwoning. Duurzaam omdat de woning aardgasvrij is, over 16 zonnenpanelen beschikt en wordt verwarmt middels een warmtepomp. De woonoppervlakte bedraagt 177 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap, 1 badkamer en een werkkamer. Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De ruime woonkeuken, het centrale punt in de woning, is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Merkwaardig is wel dat, zover bekend, de woning nog niet is gepasseerd bij de notaris. In het Openbaar Kadaster is hier niets van terug te vinden!