Op dit moment wonen Tatjana en Lex in Monaco en genieten zij met volle teugen van het leven. Geen vuiltje aan de lucht. Maar hoe gelukkig Tatjana ook is, er rust toch een smetje op hun relatie.

Want inmiddels is zij al 57 jaar en nog altijd niet de bruid. Maar in het Belgische TV programma “Buurman wat doet U” deed zij toch een opvallende uitspraak toen dit onderwerp ter sprake kwam.

“Ondanks zijn verlovingsring heeft hij later gezegd niet de intentie te hebben om te trouwen. Maar hij wou aanvankelijk wel trouwen, maar door omstandigheden is zijn mening daarover veranderd.

Ik heb tegen Lex gezegd, dat hij mij een huwelijk niet kan ontnemen. Als ik op een dag toch getrouwd wil zijn, zal ik moeten afhaken in onze relatie. Dan ben jij niet de man voor mij bij wie ik zal blijven. Ik kan al die rijke mannen krijgen”.

Aan de andere kant realiseert Tatjana zich dat haar verloofde een andere vrouw kan ontmoeten voor wie hij valt en waar hij wel mee wil trouwen.

Maar onderschatten moet hij Tatjana zeker niet. “Ik ben al tien zetten verder dan hij denkt”, liet zij in hetzelfde programma weten. Dit alles zou zomaar als een zwaard van Damocles boven hun relatie kunnen blijven hangen!