Eind vorig jaar kocht Thijs Romer voor een prijs van 805.000 euro, bij een vraagprijs van 850.000,-- euro een prachtig appartement naast zijn beste vrienden Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Helaas kreeg Thijs, volgens bronnen, de financiering niet rond en ging de koop niet door.

Hier spatte zijn droom uiteen. Verhalen die op dit moment de ronde doen, is dat Thijs hiervoor een boete zou hebben moeten betalen van 80.000,-- euro ofwel 10% van de koopsom. Dit is overigens door Thijs nooit bevestigd.

Opvallend is wel dat het appartement, gelegen in een voormalig koetshuis en daarom ook een Rijksmonument is, al maanden lang niet meer in de verkoop heeft gestaan. Tot gisteren. Het vijfkamer appartement met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter, staat weer te koop voor een prijs van 895.000,-- euro.

Dat is 45.000,-- euro hoger dan de eerdere vraagprijs. Thijs had er dus nu al winst op kunnen scoren, als hij wel de eigenaar zou zijn geworden. Voorlopig woont hij nog altijd zijn huurappartement in Amsterdam.