Al in 2018 kocht prinses Mabel Wisse Smit voor 1,7 miljoen euro een villa in Breukeleveen om deze kort na de aankoop te slaten slopen en op deze plaats haar droomvilla te laten bouwen . Maar de bouw zat helaas niet erg mee.

Werd deze eerst opgehouden door strengere veiligheidseisen, daarna zaten broedende vogels de voortgang in de weg. Nu eindelijk is het einde van de bouw in zicht en is haar droomvilla vrijwel klaar. Bekendeburen kan de eerste beelden van het resultaat laten zien.

Helaas voor de oma's gaat Mabel hier niet permanent wonen. Eerder had de prinses al aangegeven met haar kinderen in Londen te blijven, zodat deze villa eigenlijk gaat worden gebruikt als een pied a terre.

Overigens kocht Mabel voor 2,7 miljoen ook nog eens de naastgelegen villa. Wat de prinses daarmee gaat doen, is nog niet bekend. Wanneer Mabel in de villa verblijft, kan ze een kop kofie gaan drinken bij prins Maurits en zijn vrouw Marilene, die een paar huizen verder wonen of op haar terras gaan genieten van het uitzicht over de Loosdrechtse Plassen..

beelden: bekendeburen.nl