Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands Elfta, zette september vorig jaar zijn strak en luxe ingerichtte dubbele bovenhuis in Amsterdam Oud- West te koop voor een vraagprijs van 1.275.000 euro.

DIT VERDIENT RONALD KOEMAN AAN ZIJN OPTREKJE

Zelf kocht hij de woning in 2017 voor een bedrag van 910.000 euro en deze betaalde hij geheel met eigen geld. Ronald heeft zijn woning recent verkocht voor een prijs van 1.220.000 euro en dat is 55.000 euro lager dan de vraagprijs. Toch maakt onze bondscoach nog een vette winst van 310.000 euro!!

DIT KRIJGT DE KOPER VOOR ZIJN GELD.

De koper krijgt voor het geld een zeer luxe dubbelboven met een woonoppervlakte van 147 vierkante meter. De woning beschikt over totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Op de beneden verdieping bevindt zich het woon- en eetgedeelte en op de verdieping er boven de vier slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een overloop naar het dakterras van 28 vierkante meter..

De keuken is zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland. Allemaal even modern en straks. De gehele woning is ook nog eens voorzien van vloerverwarming.

Zelf woont Ronald, als hij in Nederland is, in dit penthouse in Noordwijk

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl

voor meer sportnieuws ga naar sportnieuws.nl