In maart van dit jaar zette Estelle Cruijff haar appartement op Ibiza te koop voor een vraagprijs van 730.000 euro. Dit appartement hield ze over na de scheiding met Rudd Gullit, die overigens haar bovenbuurman is.

Estelle heeft het appartement wellicht te koop gezet omdat ze het geld goed kan gebruiken. Voor haar optrekje Amsterdam moet ze tenslotte 6000 euro per maand op hoesten.

Omdat ze er blijkbaar snel vanaf wil heeft de diva de vraagprijs verlaagd van 730.000 euro naar 697.000 euro ofwel een korting van 33.000 euro.

Een teken dat huizenmarkt op het party eiland niet gemakkelijk is. Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De koper krijgt een zeer luxe appartement met een woonoppervlakte van 117 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap- en twee badkamers.

Op de beelden kun je zien dat er veel glas is, waardoor je op bijna ieder punt een panoramisch uitzicht hebt. De schuifpuien in de woonkamer geven rechtstreeks toegang tot het terras.

Koken kan in de zeer luxe keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het hele appartement is voorzien van centrale koeling en verwarming.

De auto kan worden geparkeerd op de prive parkeerplaats. In de parkeergarage bevindt zich ook nog eens een eigen fitnessruimte.

Kijk hier voor video van het appartement