Suzanne Bosman die een paar jaar geleden overstapte van RTL Nieuws naar het Avro/ Tros programma 'EenVandaag' heeft haar eengezinswoning in Hilversum te koop gezet voor een bedrag van 550.000,-- euro. De oorspronkelijke vraagprijs lag op 585.000,-- euro.

Zelf kocht zij haar woning in 1997 voor een bedrag van 195.125,-- euro en liet er in 2004 een hypotheek op vestigen van 395.125,-- euro. Met een beetje geluk maakt zij , op basis van de hypotheek, op zijn minst een winst van 55.000,-- euro.

Als Suzanne en haar man al een aanmerkelijk deel van de hypotheek hebben afgelost, valt de winst uiteraard groter uit. Haar eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke buurt en heeft een totale woonoppervlakte van 166 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.  De keuken heeft ook een vloerverwarming.

Verder is er een zij- en achtertuin die op het westen is gelegen en ook een zonneterras heeft. Kortom; een heerlijk gezinshuis