Neushoorntje van 1 week gered van stropers. Zie aandoenlijke video

Zangeres Trijntje Oosterhuis is de eigenaar van twee bedrijven, die beiden zijn gevestigd op haar woonadres in het centrum van Amsterdam, waarnaar zij met haar gezin verhuisde nadat de woonboerderij in het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde was verkocht.

Helaas zullen de cijfers van haar bedrijf “Train- Cha B.V.”, welke zij in 1997 op heeft gericht, Trijntje zeker niet tot vrolijkheid stemmen. Bedroeg het eigen vermogen in 2016 nog een riante 1 miljoen euro, dat is in 2018, volgens de laatste cijfers gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, heel andere koek.

Het eigen vermogen van haar bedrijf, dat is opgericht voor produceren en uitvoeren van kunstuitvoeringen en het vastleggen van dergelijke uitvoeringen op daartoe geschikte media”, is van 1 miljoen euro gedaald naar iets boven de 375.000 euro ofwel een daling van maar liefst bijna 625.000 euro.

Waar dit door wordt veroorzaakt is niet bekend. Wel staat er nog een vrijwel onveranderd bedrag voor voorzieningen van 345.000 euro. Het eigen vermogen is dus duidelijk met tonnen euro’s naar beneden gedonderd.

En hoe zit dat met haar andere bedrijf “Pulse B.V., opgericht in 2009 met als doelstelling o.a.“produceren en uitvoeren van muziek”?  Daar is gelukkig sprake van een zeer kleine daling van het eigen vermogen. 

Bij de pakken neerzetten hoeft Trijntje gelukkig niet. Zij bezit nog altijd een optrekje in de van Baerlestraat in Amsterdam Zuid. Deze kocht ze in maart 1999 voor een prijs van 426.553 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 292.688 euro. 

De overwaarde hiervan is zeker een mooi bedrag zijn en ach dat stelt weer gerust!

Neushoorntje van 1 week gered van stropers. Zie aandoenlijke video