Het leek Roddelpraat presentator Dennis Schouten maar niet te lukken om van zijn appartement in Almere af te komen. Of hij het nu te huur zette voor 1475 euro per maand of te koop, het appartement was niet te slijten.

CHAMPAGNE

Het leek wel of er een vloek op rustte. Maar zie daar. De champagne kan worden ontkurkt. want vanmorgen is het appartement overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Dennis heeft het optrekje verkocht voor 305.000 euro en dat is nog eens 7500 euro boven de vraagprijs van 297.500 euro.

WINST DENNIS SCHOUTEJ

De winst is vet, want zelf kocht Dennis het appartement in 2019 voor 219.320 eurl en liet er een hypotheek op vestigen van 220.000. Totale winst: 85.000 euro en daar zal hij zeer blij mee zijn.

INDELING APPARTEMENT DENNIS SCHOUTEN

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Een twee kamer appartement met een woonoppervlakte van 47 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt twee; 1 woon- en 1 badkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon, die op het noordoosten ligt.

Het appartement heeft een open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het hele optrekje is overigens voorzien van vloerverwarming dus geen koude voeten deze winter. 

Buiten deze woning is Dennis ook eigenaar van een appartement in Enschede, dat hij eind vorig jaar kocht voor 650.000 euro en waar geen euro hypotheek op rust!  En nog meer goed nieuws: de hack van Roddelpraat is ook opgelost.