Vorig jaar november zette Marcel van Roosmalen, die straks samen met zijn collega van Media Inside Gijs Groenteman tijdelijk de mannen van Vandaag Inside vervangen tijdens hun vakantie, samen met zijn vrouw Eva Hoek hun vrijstaande woning in Wormer te koop voor een vraagprijs van 600.000 euro.

Zelf kocht hij het optrekje in 2017 voor een bedrag van 420.000 euro en nam er een hypotheek op van 439.000 euro. En nu eindelijk na ruim zes maanden is er een bod gevallen op de woning. Daar zal Marcel zeker blij mee zijn, want dat betekent dat er beweging in zit.

Bij verkoop op vraagprijs  kan Marcel, op basis van de hypotheek, een winst scoren van 161.000 euro,. Kan hij wellicht eindelijk een auto gaan kopen, want die heeft hij niet. Marcel doet alles per fiets of openbaar vervoer.

De koper krijgt voor zijn geld een bijzondere woning met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter en de beschikking over vijf kamer, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een zolder.

Op de tweede verdieping bevindt zich op dit moment het kantoor van de Media Inside presentator. Koken kan in de royale leefkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren heeft naar de op het zuidoosten gelegen achtertuin.