Marcel had zijn woning in Wormer te koop gezet voor een vraagprijs van 6 ton euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2017 voor een bedrag van 420.000 euro en nam er een hypotheek op van 439.000 euro.

DIT HEEFT MARCEL VAN ROOSMALEN VERDIEND MET DE VERKOOP

Bij verkoop kan Marcel, op basis van de hypotheek, een winst scoren van 161.000 euro,.En dat is gelukt. Tot vandaag was de woning verkocht onder voorbehoud, maar dit voorbehoud is verdwenen en dat betekent dat de woning definitief is verkocht. 

INDELING HUIS MARCEL VAN ROOSMALEN

De koper krijgt voor zijn geld een bijzondere woning met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter en de beschikking over vijf kamer, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een zolder.

Op de tweede verdieping bevindt zich op dit moment het kantoor van de Media Inside presentator. Koken kan in de royale leefkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren heeft naar de op het zuidoosten gelegen achtertuin.

Marcel en zijn vrouw kunnen nu dus met een gerust hart op huizenjacht en al dat geld komt bovenop wat hij heeft verdiend aan het programma Gijs&Marcel