Met veel trots lanceerde Maxime Meiland haar webshop waar je kinderkleding kan kopen. Eerder flopte haar kledinglijn Monciel daar deze wel heel erg leek op de kleding die men bij AliExpress kon kopen.

De stekker ging eruit en Maxime was niet alleen een ilussie, maar ook 50.000 euro armer. Dat zou haar geen tweede keer gebeuren. Na een lange tijd van voorbereiding kon ze nu eindelijk haar webshop met kinderkleding lanceren.

Maar de ontvangst was niet echt een succes. Maxime kreeg gelijk bakken kritiek over zich heen. Zo werd ze ervan beschuldigd  dat haar nieuwe kledinglijn Villa Vito  compleet zou zijn gekopieerd van het merk Cocote.

Verder vond men het 'kakkerkleding'' en wel erg duur. Maxime zal de lancering wel anders hebben voorgesteld. Bekendeburen vroeg moeder Erica om een reactie en die loog er niet om.

'Maxime heeft een WEBSHOP (lees detaihandel online) en geen zelf ontworpen kledinglijn!'. Dit was blijkbaar niet iedereen duidelijk en misschien is het  handiger van Maxime om dan het merk er bij te zetten.