'Ik heb vijfhonderd e-mails en honderden app-berichten die over en weer zijn gestuurd. Moet ik daaruit gaan citeren? Of onze gezamenlijke foto’s publiceren?”, zegt hij in een interview. Hiermee dreigt Sander van Betten om duidelijk te maken dat hij wel degelijk een relatie heeft gehad met Erica Meiland. .

Indirect dreigt hij zelfs met juridische stappen als er dingen in het te verschijnen boek van Erica staat die hem in een verkeerd daglicht zetten .Maar ondanks dat hij boos is, wil hij niet met modder gooien.

Hij heeft namelijk geen ruzie met Erica en begrijpt ook niet waarom niemand mag weten dat ze een relatie hebben gehad. 'We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Dus ik begrijp het probleem niet. We hebben geen ruzie of problemen gehad.”

Tijd om eens aan Erica te vragen hoe de vork in de steel zit. Aan bekendeburen laat Erica het volgende weten: ' Er was geen relatie en zelfs geen ínnige vriendschap. Overigens bestaan er geen mails waaruit het tegendeel blijkt. Meneer van Betten is gek op aandacht...'.

Erica ontkent dus keihard dat er mails zouden zijn waaruit zou blijken dat er sprake was van een relatie. De volgende zet is dus aan de prive detective Sander!!