Het kasteel in Frankrijk van de Meilandjes staat al geruime tijd te koop voor een prijs van 998.000 euro. Eerder vroegen zij er nog 1.250.000 euro voor.

Op de huidige vraagprijs was het kasteel bijna verkocht, maar de aspirant koper haakte op het laatste moment af. In de laatste aflevering van afgelopen seizoen leek Martien zich weer helemaal thuis te voelen op het Chateau.

Veel mensen zijn er dan ook van overtuigd dat Erica en Martien weer beginnen met de Bed and Breakfast. Eerder hadden ze dit ook aangegeven als het kasteel maar niet zou worden verkocht.

Is het daarom dat de huidige vraagprijs niet verder is verlaagd, want ook die staat er al een tijdje. Bekendeburen vroeg het aan Erica. Gaan ze weer een B & B draaien en waarom anders niet de vraagprijs verlagen. Nu kost het alleen maar geld.

'Nee, we gaan zelf geen Bed and Breakfast meer draaien'. Daar hebben de Meilandjes nu dus definitief een punt achter gezet. Daar kan nu een vette streep door heen.

Over het eventueel verlagen van de vraagprijs was Erica ook duidelijk. 'Er is nog steeds genoeg belangstelling om deze  vraagprijs te handhaven'. Waarom het dan klaarblijkelijk steeds afketst, daar heeft Erica niet op gereageerd.

Wellicht dat de biedingen ver onder de vraagprijs liggen.