Het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard is blijkbaar nog altijd niet uit de gevarenzone en dat heeft o.a. te maken met de strijd die Wendy voert tegen haar ex zakenpartner Robbert Boekema

Als de ruzie te heftig wordt , kan echtgenoot Erland altijd terecht in zijn luxe dubbele bovenhuis, dat o.a. gebruikt wordt als zijn muziekstudio. Zo kunnen ze even afkoelen.

Dit optrekje heeft Erland Galjaard al in september 2017 gekocht op eigen naam voor een bedrag van iets onder de 1,5 miljoen euro. Tevens nam hij er een hypotheek op van 1,4 miljoen euro.

Het dubbele bovenhuis heeft een woonoppervlakte van 177 vierkante meter en telt totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Tevens beschikt het pand over drie balkons en een riant dakterras van 64 viekrante meter, waar de gehele dag van de zon kan worden genoten.

Wendy heeft wel toestemming moeten geven voor de koop, maar is geen mede eigenaar. Het pand, voormalige woning van Annie M.G. Schmidt, heeft een woonfunctie en is zeker geen bedrijfspand.

Erland zal blij zijn, dat hij dit toentertijd heeft gekocht.