Daar haar onderburen bezig zijn met een stevige verbouwing die nogal zorgt voor geluidsoverlast, besloot Eva Jinek om te verkasssen naar een huur villa in de duinen van Noordwijk.

Normaal gesproken zou Eva terugkeren naar haar appartement in Amsterdam, totdat de in aanbouw zijnde villa in Abcoude klaar zou zijn. Maar dat plan is veranderd.

Eva heeft besloten om niet meer terug te keren naar Amsterdam, maar totdat de villa in Abcoude klaar is, in de duinvilla te blijven wonen. Deze ligt op een steenworp afstand van het strand en de zee en zoontje Pax is er gek op.

Hij heeft nu zijn zin gekregen en kan nog heel wat dagen op het strand spelen. Jinek betaalt voor het optrekje 2950 euro per maand. De woonoppervlakte bedraagt 113 vierkante meter en in totaal beschikt ze over 3 kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan Eva in de open keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.

En, zeker niet onbelangrijk, het is er velig wonen want er is wijkbeveiliging met een eigen surveillance dienst. Eva huurt de villa gemeublileerd. Pax is het uiteraard helemaal eens met de beslissing van zijn vader en moeder.

Op de beelden doet Eva in Noordwijk boodschappen.