Dit appartement aan de Amsteldijk in Amsterdam was tot voor kort het liefdesnestje van Eva Jinek en Freek Vonk. Maar nu het uit is, heeft Freek zijn koffers gepakt en woont weer gewoon in zijn huis in Den Haag dat hij al die tijd gewoon had aangehouden.

Dat betekent wel dat Eva nu in haar eentje de kosten moet ophoesten en eigenlijk in een veel te groot huis woont. Het dubbele bovenhuis heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer.

Vanuit de woonkamer heeft ze uitzicht op de Amstel, maar daar moet ze nu alleen van genieten. Het optrekje heeft ook nog een riant dakterras van 60 vierkante meter, waar het goed vertoeven is. En nu Freek eruit is gegaan, moet Eva in haar eentje de maandelijkse huur van 2350,-- euro exclusief vaste lasten ophoesten.

En waarschijnlijk heeft ze 1 maand huur moeten terugbetalen aan Freek. De borg bedroeg namelijk twee maanden en dan heeft Freek recht op de helft nu hij er niet meer woont. De vraag is nu alleen nog, hoelang Eva er alleen blijft wonen of uberhaupt blijft wonen.

Freek woont in ieder geval weer samen met al zijn beesten in Den Haag.