Georgina Kwakye zou dolgraag met haar man en twee kinderen willen verhuizen naar Zandvoort. Het is een wens die zij al langer hebben. Maar dan moet eerst het huis in Amsterdam, dat op loopafstand van de Jordaan ligt, worden verkocht.

De vraagprijs voor het dubbele bovenhuis ligt op 380.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de koper een huis met een totale oppervlakte van 93 vierkante meter. In totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Het huis heeft ook een leuk dakterras, waaraan de slaapkamer grenst. Er is een open keuken die uiteraard van alle gemakken is voorzien.

Bijzonder aan het huis is, dat enorm veel lichtinval heeft. In 2009 hebben Georgina en haar man hun paleisje totaal laten renoveren en dat is op de foto´s goed te zien.  Voor het parkeren van de auto is overigens een parkeervergunning nodig.

Zelf kochten zij het dubbele bovenhuis in oktober 2009 voor een prijs van 381.250,-- euro en lieten er twee hypotheken op vestigen van totaal 412.526,-- euro. Winst zit er helaas dus niet in!!