Wie herinnert zich niet Kees Prins in de rol van bijvoorbeeld de kantoorklerk Edgar in het hilarische Debiteuren/ Crediteuren? Hij schreef er zowat geschiedenis mee. Kees is nu van plan om, als hij het al niet is, miljonair te gaan worden.

Samen met zijn vrouw Iris, afkomstig uit de Romer familie, heeft Kees zijn riante herenhuis in Amsterdam Oud Zuid te koop gezet voor een bedrag van 2,4 miljoen euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2001 voor een prijs van 567.226,-- euro en heeft er totaal voor 1.060.000,-- euro aan hypotheek op laten vestigen.

Dat betekent, als hij niet heeft afgelost op zijn hypotheek en het huis op de vraagprijs wordt verkochten, Kees een winst kan laten bijschrijven op zijn bankrekening van rond de 1,3 miljoen euro. Kassa! En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Het riante en luxe herenhuis, gelegen aan het water en tegenover het Vondelpark, heeft een totale woonoppervlakte van 315 vierkante meter. Het totale aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaapkamers, een televisiekamer en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. In de kelder is op dit moment een muziekstudio gevestigd. Buiten het dakterras is er een grote achtertuin van 161 vierkante meter, gelegen op het westen.

Koken kan in de luxe open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het is mogelijk om een parkeerplaats te creeeren voor de auto.